Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Eieren en cocotta

Ingrediënten

soufflébakjes (kleine ovenschaaltjes inhoud 1½ -2 dl )
1 ei
rauwe ham
4 eetl geraspte jongbelegen kaas
peper en zout
1 eetl slagroom
lente - uitjes
1

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Breek in 4 soufflébakjes (kleine ovenschaaltjes inhoud 1½ -2 dl) elk 1 ei.
Verdeel er 4 in reepjes gesneden plakken rauwe ham, 4 eetl geraspte jongbelegen kaas en peper en zout over.
Sprenkel over ieder bakje 1 eetl slagroom. Zet de bakjes 15 min in het midden van de oven (of afgedekt in de magnetron 1 minuut en 20 seconden op maximaal 800 Watt).
Bestrooi de eieren met fijngesneden lente -uitjes.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tomaatcroutons met roomkaas
Hoorn des overvloeds
Roerei met groene kruiden en variaties
gevulde eieren
Fritata de scalogni (omelet met sjalotten)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes